VASTGOEDBEHEER - WIJ GEVEN U GEMOEDSRUST

SUBLIMMO VASTGOED SPANJE biedt -met meerdere jaren ervaring- een professioneel Property Management (vastgoedbeheer) aan om ervoor te zorgen dat je eigendom in topconditie blijft terwijl je weg bent. Daarom organiseren we ons Property Management zoals we dat voor ons zelf verwachten: eerlijk, transparant en nauwkeurig!

Vastgoedeigenaren kunnen zich bezig houden met andere activiteiten of investeringen terwijl wij de dagelijkse werkzaamheden afhandelen, wat tijd bespaart en stress vermindert. Het zal ook leiden tot hogere vastgoedwaarden, hogere huurinkomsten en minder leegstand, waardoor uiteindelijk de ROI (return on investment) wordt gemaximaliseerd.

Hiervoor bieden we een uitgebreide coördinatie van vastgoedbeheer diensten aan; Sleutelbeheer, verhuur, schoonmaak, wasserij, onderhoud, administratie, renovatie en binnenhuisinrichting die ervoor zorgen dat je huis altijd in perfecte staat is (en blijft). Wanneer je niet aanwezig bent, inspecteren we zorgvuldig je woning en de inhoud ervan, rapporteren we eventuele onregelmatigheden en informeren we je over de te ondernemen acties.

Sleutelbeheer

Is het veilig?

Je sleutels zijn in goede handen dus hoef je niet ongerust te zijn tijdens je afwezigheid. Sleutels worden veilig in ons kantoor bewaard: uw gasten of leveranciers krijgen toegang tot de woning, alleen met uw toestemming, mocht u niet aanwezig zijn.

HUREN:

Lange of korte termijn verhuur?

Na aankoop kan je je eigendom voor verschillende doeleinden gebruiken. Als je de aankoop van je woning meer als investering wilt gebruiken, is lange termijn verhuur je beste optie. Korte (vakantie)verhuur van je woning is ook erg interessant, zodat je zelf volop kunt genieten en verblijven in je woning. Zo wordt je woning optimaal gebruikt tijdens je afwezigheid.

SCHOONMAAKDIENSTEN:

Wie doet de schoonmaak?

Gedurende verschillende jaren hebben we een professionele schoonmaakploeg die ons diensten van hoge kwaliteit levert voor al onze eigendommen en huuraccommodaties. Deze service is natuurlijk afhankelijk van de behoeften van de woning en wordt in onderling overleg besproken.

Aanvang verhuur schoonmaak: uitgebreide schoonmaak van alle kamers en terrassen, beddengoed en handdoeken worden verschoond en gewassen, klaar voor nieuwe huurders, grondige controle of alle huishoudelijke apparaten en elektrische apparatuur klaar zijn voor gebruik en planten water gegeven (indien van toepassing).

Tussentijdse schoonmaak - Op verzoek kunnen de volgende zaken worden gedaan tijdens het verblijf van de eigenaar of huurder: schoonmaken, stof verwijderen, afwassen en drogen, lakens verschonen, handdoeken verschonen, ...

LINNEN EN HANDDOEKEN WASSEN:

Wat zijn de opties?

Afgeven/ophalen, wassen en bezorgen van beddengoed en handdoeken

Als je liever altijd je eigen beddengoed en handdoeken gebruikt, sturen we deze voor reiniging naar de stomerij/wasserette. Indien je verkiest om je beddengoed en handdoeken in uw woning te laten wassen, drogen en strijken door onze schoonmaakploeg, kan dit natuurlijk ook geregeld worden en worden de normale schoonmaakkosten per uur in rekening gebracht.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN:

Hoe werkt het?

Wist je dat we bij SUBIMMO VASTGOED SPANJE een eigen reparatieservice hebben? Defecte lamp vervangen? Koffiezetapparaat werkt niet meer? Voor complexere reparaties werken we met een klein team van technici, van elektriciens, loodgieters, timmerlui, aircospecialisten, tv-specialisten tot stoffeerders en bouwspecialisten. Geen klus is te klein of te groot!

ADMINISTRATIE:

Assistentie bij alle soorten administratie, gemeente, verzekeringsmaatschappijen en lokale belastingen. Spaans kenteken voor je auto / auto importeren

RENOVATIE:

Heb je een renovatie nodig?

Denk je aan het moderniseren van je woonkamer, nieuwe tegels in je badkamer of misschien het moderniseren van je keuken of het ombouwen van je zwembad naar een zoutwater chloorsysteem? Als je hulp nodig hebt bij welk aspect van je huisrenovatie dan ook, wij hebben de nodige middelen voor zulke doelen. Van het veranderen van een meubelstuk tot het geven van een compleet nieuwe outfit aan je huis. Wij geven je advies en nemen het uitvoeringsproject van je over.

BINNENHUIS INRICHTING:

De mogelijkheden zijn bijna oneindig...

Een exclusieve woning verdient ook een exclusieve inrichting. Of het nu gaat om een totaalinrichting (nieuwbouw) of (her)inrichting van een bestaande woning... of een gedeeltelijke interieurinrichting zoals het schilderen van enkele muren in een accentkleur met bijpassende meubelen, het plaatsen van indirecte of sfeerverlichting, wij staan steeds tot uw dienst. Klik hier op de link voor meer info.

CONCLUSIE:

Vastgoedbeheer is een essentieel aspect voor je woning. Het is ook de brug tussen eigenaars en huurders. Het zorgt ervoor dat eigendommen goed worden onderhouden, dat huurders tevreden zijn en dat eigenaars kunnen genieten van een consistente inkomstenstroom. Property Management door SUBIMMO VASTGOED SPANJE kan leiden tot meer succesvolle vastgoedtransacties en investeringen door de eigenaar. Wij geven u gemoedsrust aangezien wij de dagelijkse werkzaamheden afhandelen,

ONDERHOUDSPAKKETTEN

1. SLEUTELBEHEER

De sleutels worden in ons kantoor bewaard om ze veilig en toegankelijk te houden. Alleen met uw toestemming geven we uw gasten, leveranciers of anderen toegang tot het pand als u niet aanwezig bent.

2. VOLLEDIG VASTGOEDBEHEERPAKKET

 • Sleutelbeheerpakket (zoals # 1)
 • Inspectie (binnen en buiten) één keer per maand wanneer de eigenaar niet aanwezig is, eveneens controle van ramen en deuren.
 • Toiletten en waterkranen doorspoelen (om geurtjes te voorkomen en kalkaanslag te verminderen).
 • Controleren op ongewenste dampen en het pand ventileren.
 • Testen van alle elektrische apparaten, airconditioning, alarmsysteem, sanitair.
 • controle op vocht of structurele schade.
 • Identificatie van onderhoudsproblemen en organisatie van kleine reparaties. Grotere reparaties of werkzaamheden worden natuurlijk eerst gemeld aan de eigenaar met een gedetailleerde prijsopgave.
 • Controle of de huurders goed gebruik maken van je woning.
 • Noodoproepservice voor problemen zoals loodgieters, elektriciens, enz.
 • Betaling van rekeningen voor noodgevallen.
 • Na extreme weersomstandigheden wordt er een extra controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alles in perfecte staat is.
 • Maandelijkse rapporten worden via mail verzonden

3. OPTIONELE DIENSTEN:

 • Onderhoud van zwembad, tuin en planten.
 • Binnen- en balkon planten water geven.
 • Wasmachine en vaatwasser 1x per maand laten draaien (om kalkaanslag te voorkomen).
 • Auto, scooter of motorfiets nakijken en ITV (jaarlijkse technische controle in spanje).
 • Batterij checken/opladen auto, scooter, moto, elektrische fiets, golfkar etc .
 • “Meet and greet” voor alle huurders en vakantieverhuurders.
 • Opmaak inventaris service.
 • Welkomstpakketten en boodschappen voor klanten.
 • Post ophalen en doorsturen.
 • ...