Onze service

GRATIS inspectie-reis aangeboden door SUBLIMMO SPANJE (*)

Velen dromen van een huis onder de zon voor een (langere) vakantieperiode of zuiver als de beste financiële investering. Nieuwbouwconstructies en “off-plan projecten” hebben in de regio van de Costa Del Sol per definitie de hoogste ROI (Return On Investment).

Een inspectiereis is dan ook het aangename koppelen aan het nuttige, de sfeer van de streek opsnuiven en het inwinnen van een massa aan informatie betreffende de aankoop van een woning in Spanje. Wij begrijpen dat onze (internationale) klanten behoefte hebben om de locatie zelf te zien en aan te voelen in plaats van alleen mooie foto´s op onze website.

Wij organiseren volledig uw inspectiereis naar de Costa Del Sol. Tijdens een telefonisch gesprek, video-call of afspraak op ons kantoor in Meerhout in België, selecteren we samen met U de projecten waar U interesse voor heeft. Na het maken van een verfijnde selectie, stippelen we graag uw inspectiereis uit naar de zonnige Costa Del Sol.
Samen bekijken we de beste vluchten naar Malaga Airport (AGP) op de meest passende datum voor beide partijen. De inspectiereis die wij u voorstellen heeft een tijdsduur van 3 dagen (2 nachten) **. In principe plannen we dit enkel op doordeweekse dagen, zodat wij je eveneens kunnen laten kennismaken met locale speciaisten inzake juridisch advies en/of financiële instanties (indien nodig). Want ook wij zijn afhankelijk van de openingstijden van de projectontwikkelaars en showflats of woningen.

U krijgt een volledig beeld van wat mogelijk is en u wordt persoonlijk en individueel begeleid waarbij wij ook de nodige aandacht schenken aan de fiscale en juridische aangelegenheden alsook informeren wij u inzake de aanvraag van hypothecaire leningen bij de bank in Spanje. U kan absoluut met al uw vragen bij onze begeleiders terecht, zij wonen zelf reeds jaren in de regio en hebben een jarenlange ervaring in de vastgoedsector.

Wij zetten onze klanten nooit onder druk. We vinden het zelf ook niet aangenaam om onder druk gezet te worden tenslotte. De nodige tijd besteden aan het uitwisselen van informatie is uitermate belangrijk voor het vinden van de juiste woning die voldoet aan uw criteria. U krijgt ook de kans uw persoonlijke begeleider beter te leren kennen, want hij zal samen met u uw volledige verdere dossier afwerken, zolang u hem nodig heeft. Het maken van een inspectiereis verhoogt uw slaagkansen in uw zoektocht naar de perfecte woning.

Tijdens een inspectiereis bezoeken we niet enkel een selectie van uw favoriete panden maar tonen we u ook de mooiste plekjes in de regio zodat u een beeld krijgt van wat er allemaal te zien en te beleven valt in de omgeving van uw droomwoning ! Leuke strandjes, pittoreske haventjes, lekkere restaurantjes, gezellige pleintjes, shoppingcentra en nog veel meer !

Voor meer informatie over de organisatie van uw gratis inspectiereis of het maken van een afspraak kan u contact opnemen met ons kantoor in Meerhout of Estepona, of vul hier het contactformulier in.

Tip: Voor u naar Spanje komt om naar woningen te kijken dient u uw financiering in orde te hebben. Wanneer u het perfecte pand gevonden heeft wilt u immers niet het risico lopen dat het verkocht is wanneer u 3 weken later eindelijk een antwoord heeft van uw financieel adviseur. Ons team kan voordat u naar Spanje komt reeds de eerste goedkeuring van een Spaanse bank verkrijgen voor een hypotheek. Met de eerste goedkeuring op zak, kun je zorgeloos uw droomhuis reserveren!

Een niet onbelangrijk detail... Spanje is niet enkel leuk vanwege het klimaat en de zon maar ook nog de meest veilige plaats in de EU om te verblijven. Geschiedenis leert ons dat Spanje steeds vrij onafhankelijk en nooit rechtstreeks betrokken geweest in WO I en WO II. Dus indien de oorlogen (Oekranie – Rusland) of (Israel – Palestina) verder zouden escaleren, is Spanje een perfecte oplossing. In tegenstelling tot populaire zonnige eilanden zoals Tenerife, Mallorca, Ibiza etc is Spanje geen eiland (waar je dus steeds 100% afhankelijk van een vliegtuig of ferryboot bent) en is het perfect mogelijk om steeds met de auto naar Belgie terug te keren (of omgekeerd) indien nodig.

(*) De vluchtkosten -na goedkeuring door ons- (heen en terug, max 2 personen en 2 overnachtingen exclusief catering worden door ons 100% terugbetaald (bij nieuwbouw) indien u (uiterlijk binnen de maand na bezichtiging) beslist om het pand te kopen. Bij een bestaande woning bedraagt onze tussenkomt in uw reiskosten en overnachtingen begrepen tussen de 50% à 100% naargelang de aankoopprijs. Vraag hier meer info over.
(**) Het is perfect mogelijk om enkele dagen langer ter plaatse te blijven of met een extra persoon (kind of huisdier) te komen. Wij betalen steeds de door ons voorziene 2 persoons vluchten en 2 overnachtingen terug bij aankoop (uiterlijk binnen de maand na bezichtiging), de bijkomende dagen en/of extra personen dient u dus zelf te betalen.

HOE VERLOOPT EEN INSPECTIEREIS?

Dag 1: Wanneer u op inspectiereis komt, zorgen wij voor het vervoer (*) van en naar de luchthaven Malaga (AGP). Na een korte kennismaking op de luchthaven, gaan we afhankelijk van het tijdstip van aankomst, ofwel onmiddellijk de eerste projecten gaan bezichtigen ofwel brengen we u naar uw verblijf waar we u dan de dag nadien na het ontbijt komen oppikken. Graag geven we enkele tips voor een bezoek bij een lekker lokaal restaurant of leuke bar om zo uw eerste dag af te ronden.

Dag 2: Op dag twee bespreken we uw eventuele aan-en opmerkingen over de reeds bezochte projecten of doen we de eerste bezichtigingen indien nog niet gebeurd op dag 1. Indien gewenst bezoeken we nog meer panden of organiseren we eventueel een tweede bezoek aan één of meerdere projecten die u voorkeur hebben.

Voor al uw financiële en administratieve vragen, nemen wij u graag mee naar onze meertalige raadsman die u op een vertrouwde manier helpt en u meer advies geeft over een aankoop van een woning in Spanje. In deze fase staan wij u ook grondig bij want het betreft hier tenslotte een belangrijke beslissing. ’s Avonds wordt je overgelaten om van het prachtige klimaat van Spanje te genieten en heb je de tijd om voor alle projecten de voordelen of eventuele iets mindere puntjes te overlopen.

Dag 3: Op de laatste dag neemt u misschien de (beste) beslissing van uw leven en reserveren we samen uw droomwoning! Met een leuke gesprek en een toost op uw nieuw geluk sluiten we uw driedaagse zoektocht geslaagd af. Wij organiseren uw vertrek vanuit uw appartement of hotel naar de luchthaven. Zo kan u zorgeloos bij het thuiskomen het leuke nieuws delen met uw familie en vrienden, namelijk uw droomwoning onder de Spaanse zon!

(*) De meeste mensen opteren om zelf een huurauto te nemen op de luchthaven van Malaga aangezien ze dan veel meer vrijheid hebben (verplaatsingen, uitstapjes etc). Natuurlijk kunnen wij u helpen om een huurauto beste prijs kwaliteit verhouding te boeken. Deze huur dient wel zelf betaald te worden.