Ons kantoor

Welkom bij Sublimmo, jouw vertrouwde partner in vastgoed in de prachtige regio van Meerhout, Mol en Geel. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de experts op het gebied van vastgoedverkoop, verhuur en projectontwikkeling.

Bij Sublimmo begrijpen we dat vastgoed meer is dan alleen stenen en cijfers. Het is een investering in jouw toekomst, een plek waar herinneringen worden gemaakt en dromen werkelijkheid worden. Daarom streven wij ernaar om elke stap in het vastgoedproces soepel en zorgeloos te laten verlopen, of je nu een woning wilt kopen, verkopen, huren of verhuren.

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande lokale kennis en ons uitgebreide netwerk in de regio. Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement in het bruisende centrum van Geel, een charmante gezinswoning in het groene Meerhout, of een investeringsmogelijkheid in het dynamische Mol, wij hebben het allemaal.

Maar daar stopt het niet. Als ervaren projectontwikkelaars hebben we een bewezen staat van dienst in het realiseren van nieuwbouwprojecten die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten en de omgeving waarin ze zich bevinden.

Bij Sublimmo draait alles om jouw tevredenheid en succes. Laat ons jouw vastgoeddromen waarmaken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken in jouw vastgoedreis.

Ons team

Goele Sprengers
Goele Sprengers
Vastgoedmakelaar
Jaden Clonen
Jaden Clonen
Vastgoedexpert
Geert Sprengers
Geert Sprengers
Bestuurder/Vastgoedmakelaar
Veronique Vanswijgenhoven
Veronique Vanswijgenhoven
Verhuurexpert
Ann Lauvrys
Ann Lauvrys
Administratief expert
Bee Sprengers
Bee Sprengers
Verhuurexpert