Verhuurproces

Bij het verhuren van een woning doorlopen we de volgende stappen:

 1. Kennismakingsgesprek: In dit eerste gesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen en doelen als verhuurder. We bespreken uw verwachtingen, stellen vragen om uw behoeften volledig te begrijpen en leggen uit hoe we u kunnen helpen uw vastgoed succesvol te verhuren.
 2. Bij akkoord ondertekenen we samen de bemiddelingsopdracht en helpen u bij de opvraging van de nodige attesten
 3. Professionele inspectie en advies: Ons deskundige team inspecteert grondig uw pand om eventuele verbeterpunten te identificeren die de aantrekkelijkheid ervan kunnen vergroten. We geven u advies over hoe u uw pand optimaal kunt presenteren om de beste resultaten te behalen.
 4. Strategische huurprijsbepaling: Met behulp van geavanceerde marktanalyses en ons diepgaande inzicht in de lokale vastgoedmarkt stellen we een optimale huurprijs vast die zowel aantrekkelijk is voor potentiële huurders als in lijn ligt met uw financiële doelstellingen.
 5. Krachtige marketingcampagne: wij lanceren een doelgerichte campagne om uw pand onder de aandacht te brengen van potentiële huurders. We maken gebruik van geavanceerde digitale marketingtechnieken, visueel aantrekkelijk materiaal en strategische advertentiestrategieën om uw pand te laten opvallen in de drukke vastgoedmarkt.
 6. Exclusieve bezichtigingen: wij organiseren exclusieve bezichtigingen van uw pand voor gekwalificeerde huurders, waarbij we de unieke kenmerken en voordelen van uw pand benadrukken.
 7. Screening van huurders: wij doen een grondige screening van potentiële huurders om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan uw criteria en normen. We controleren hun achtergrond, kredietwaardigheid en referenties om u gemoedsrust te bieden bij het kiezen van de juiste huurder.
 8. Op maat gemaakte huurovereenkomst: wij stellen een juridisch waterdichte huurovereenkomst op die uw belangen beschermt en alle belangrijke details en voorwaarden van de huur transparant en duidelijk vastlegt.
 9. Gedetailleerde plaatsbeschrijving: ons team zorgt voor een grondige plaatsbeschrijving van uw pand, waarin alle belangrijke details worden gedocumenteerd om zowel uw belangen als die van de huurder te beschermen. Deze plaatsbeschrijving biedt een duidelijk beeld van de staat van het pand bij aanvang van de huurperiode
 10. Vlekkeloze sleuteloverdracht: Zodra de huurovereenkomst is ondertekend, zorgen wij voor een naadloze sleuteloverdracht en begeleiden wij u bij de laatste stappen om de huurder comfortabel en tevreden te laten intrekken.
 11. Doorlopende ondersteuning: Ook na de huurovereenkomst blijven wij beschikbaar om u te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden. U kunt altijd op ons rekenen voor professioneel advies en deskundige begeleiding gedurende de gehele huurperiode.

Met onze bewezen aanpak en toegewijd team staan wij klaar om uw verhuurervaring moeiteloos en succesvol te maken.