Publiciteit

Wij maken gebruik van een combinatie van verschillende publiciteitstools om ons aanbod te promoten en potentiële klanten te bereiken. Enkele van de meest gebruikte tools zijn:

  1. Vastgoedwebsites en -platforms: wij plaatsen ons aanbod op online platforms zoals Immoweb, Zimmo, immovlan, Immoscoop, Spotto…..
  2. Sociale media: door actief te zijn op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn kunnen wij ons aanbod tonen aan een breder publiek en potentiële klanten aantrekken.
  3. Makelaarsborden: Fysieke borden met “Te koop” of “Te huur” geplaatsen we bij panden om de aandacht van voorbijgangers te trekken.
  4. Advertenties: zowel online als offline advertenties kunnen worden gebruikt om specifieke eigendommen of diensten te promoten.
  5. E-mailmarketing: wij gebruiken e-mailcampagnes om ons aanbod rechtstreeks onder de aandacht van potentiële kopers of huurders te brengen.
  6. Netwerken: wij onderhouden relaties met andere professionals in de vastgoedsector, zoals makelaars, investeerders en ontwikkelaars. Dit kan leiden tot mond-aan-mondreclame en samenwerkingen.
  7. Contentmarketing: door waardevolle content te creëren, zoals blogs, nieuwsbrieven en video’s, kunnen wij onze expertise tonen en potentiële klanten aantrekken.

De effectiviteit van deze tools kan variëren afhankelijk van de specifieke doelgroep en marktomstandigheden, dus wij passen onze strategieën vaak aan om het meeste uit elke tool te halen.