MOGELIJK AAN 6% BTW - Ruime, energiezuinige (E-PEIL 10) nieuwbouwwoningen in centrum Meerhout met 4 slaapkamers

Boerenkrijglaan 42, 2450 Meerhout
MOGELIJK AAN 6% BTW - Deze ruime, energiezuinige nieuwbouwwoningen situeren zich in centrum Meerhout. Deze laatste half open bebouwingen op wandelafstand van de markt biedt alle troeven met onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, airco's (verwarming als verkoeling), ...

Deze woning is gelegen aan de Boerenkrijglaan te Meerhout.

U koopt een volledig afgewerkte woning waarbij u de keuzematerialen kan bepalen. U beschikt over ruime budgetten voor keuken, badkamers, sanitair en vloerafwerking.

De tuin is omheind en ingezaaid, de paden worden verhard zowel rondom de woning als naar achteren toe naar de tuinberging en het terras wordt volledig aangelegd.

Deze BEN-woningen worden volledig afgewerkt naar uw wensen, in een moderne stijl en uitgerust met zonnepanelen en warmtepomp, vloerverwarming op het volledige gelijkvloers en in de badkamers. De slaapkamers kunnen genieten van elks een aparte airco installatie waarmee u zowel kan verkoelen als verwarmen. Er is een D-ventilatie systeem voorzien zodat u volledig voldoet aan alle normen. 

Voor de keuzes van materialen wordt enkel gewerkt met de beste leveranciers zodat aan al uw wensen kan voldaan worden, van vloertegel en laminaat tot keramisch parket, een betonnen trap met bekleding naar uw keuze (budget), een keuken die kan voorzien worden naar smaak en inrichting en een badkamer die ook volledig zelf in te richten valt.

Hebt u interesse in deze woningen? Contacteer Sublimmo voor meer informatie! Wij bezorgen u graag het lastenboek, plannen, etc.
U kan ons steeds bereiken op info@sublimmo.be, via telefoon op 014/84.83.69 of op www.sublimmo.be

Interesse in een gratis schatting? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

 

Indeling

Unit Type Prijs Slaapkamer(s) Oppervlakte  
Unit Type Eengezinswoning Prijs € 392.550 slaapkamer(s) 4
Terras 26 m²
Woonopp. 156,56 m²
Grondopp. 305,92 m²
Meer info

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.