Residentie Quercus te Vorst - Laakdal - 21 Nieuwbouwappartementen

Meerlaarstraat 94, 2430 Laakdal
Residentie Quercus wordt een hedendaags, stijlvol, kwalitatief en energiezuinig (BEN - 20) nieuwbouwproject met 21 wooneenheden, opgesplitst in één-, twee- en drieslaapkamerappartementen en een ondergrondse garage met autoplaatsen en bergingen.
De appartementen beschikken over alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag. Het mooi ontwerp en de fijne ruimtes in de appartementen, de aangename terrassen en tuinen plus de gemeenschappelijke binnentuin maken dat sfeervol en leefbaar leven hier centraal staat.

Uitstekende ligging op de hoek Eikenstraat - Meerlaarstraat, aan de dorpskern van deelgemeente Vorst-Meerlaar te Laakdal met lokale handelaars, basisschool en bushaltes in de buurt. Snelweg E313 is bereikbaar in 7 minuten. Uitstekende locatie nabij veel groen.

De appartementen worden opgeleverd met volledige bevloering, geïnstalleerde keuken en badkamer.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-20. U betaalt de eerste 5 jaar dan ook geen onroerende voorheffing (K.I.).
Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes (via individuele of gezamenlijke warmtepomp) en de juiste ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne, met 100% bankwaarborg!

INFO EN VERKOOP
Het grondaandeel wordt verkocht onder het registratiestelsel 12%, het constructieaandeel met 21% BTW.

Voor alle verdere informatie, lastenboek en prijslijst met aankoopkosten kan u contact opnemen met ons kantoor te Meerhout - Markt 37 of via het nummer 014 84 83 69 of een mailtje naar info@sublimmo.be.

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.