Halfopen nieuwbouwwoningen (E3) met 3 slaapkamers gelegen te Meerhout

Gestelsesteenweg 195, 2450 Meerhout

 

Omschrijving

Deze ruime, energiezuinige nieuwbouwwoningen situeert zich in Meerhout-Gestel. Deze half open bebouwingen bieden alle comfort met onder andere een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, geïnstalleerde keuken, etc.

Gelegen aan de Gestelsesteenweg te Meerhout wat zorgt voor een goede verbinding naar omliggende gemeentes, winkels en andere voorzieningen. Met een bewoonbare oppervlakte van 191m² met 3 slaapkamers is er ruimte in overvloed.

Deze BEN-woningen (E3) wordt volledig afgewerkt naar uw wensen, in een hedendaagse stijl en  vloerverwarming op het volledige gelijkvloers en in de badkamer. Er is een D-ventilatie systeem voorzien zodat u volledig voldoet aan alle normen. 

Voor de keuzes van materialen wordt enkel gewerkt met de beste leveranciers zodat aan al uw wensen kan voldaan worden. De woonkamer, eetkamer, bureau, nachthal en alle slaapkamers worden voorzien van hoogwaardig parket, de overige ruimtes worden voorzien van keramische vloertegels (formaat 60x60cm)

De staanplaatsen voor de auto's en het pad naar de voordeuren zullen uitgevuld worden met steenslag. Beplanting en omheining op de renderbeelden zijn ter illustratie en zijn niet in de prijs inbegrepen.

Oplevering staat gepland begin oktober.

Hebt u interesse in deze woning? Contacteer Sublimmo voor meer informatie! Wij bezorgen u graag het lastenboek, plannen, etc.
U kan ons steeds bereiken op info@sublimmo.be, via telefoon op 014/84.83.69 of op www.sublimmo.be

Interesse in een gratis schatting? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Eengezinswoning € 397.725 3 - 191 m² 526 m² -
Eengezinswoning € 388.725 3 - 191 m² 260 m² -