Verhuur

"VERHUUR NIET ALLEEN SNEL, MAAR OOK GOED"

Veiligheid

Een woning of appartement met succes verhuren bllijkt in de praktijk moeilijker dan verwacht. Wij begeleiden huurders en verhuurders in de zoektocht naar de juiste ‘match’.

Zekerheid

Verhuren met een gerust gemoed! Weten dat achter de schermen alles geregeld is heeft zo zijn voordelen. Wij zoeken zorgvuldig één of meerdere kandidaat huurders en verschaffen u een objectief beeld van elke geïnteresseerde.

Flexibiliteit

Wij bieden huurders en verhuurders een ongeëvenaarde flexibiliteit. Wij staan garant voor een hoogstaande service en opvolging van alles wat met uw huur of verhuur heeft te maken.

Strikte Wetgeving

De wetgever omschrijft steeds strikter en uitvoeriger het kader en de werkwijze waarbinnen de huur tot stand komt. Wij zijn op de hoogte van de laatste wetsaanpassingen. Zo voorkomt u verrassingen.

Continuïteit en rendabiliteit

Voor de eigenaar van een huurpand biedt werken met ons belangrijke voordelen. Wij beschiken steeds over een ruime database van kandidaat huurders. De kans op leegstand wordt daardoor gereduceerd en huurders met een gekende voorgeschiedenis bieden meer zekerheid.

Verplichte certificaten en registratie...

...zijn slechts een greep uit de vele administratieve verplichtingen van de verhuurder. Wij begeleiden u ook administratief.

Kortom als u nu verhuurder of huurder bent

 SUBLIMMO helpt u !!!