7 Energiezuinige appartementen te Heppen

Leopoldsburgsesteenweg 98, 3971 Heppen

 

Omschrijving

7 Energiezuinige nieuwbouw appartementen (BEN – 30) aan de Leopoldsburgsesteenweg 98 te Heppen.

Centrale en uitstekende ligging te Heppen - Leopoldsburg. Met een supermarkt op 100 meter en het onderwijs binnen de kilometer is de ligging op zijn minst gunstig te noemen. Elk appartement is voorzien van een ruim terras zo geniet u tegelijk van gemoedelijke drukte aan uw voordeur, en van huiselijke rust op uw terras.
Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Binnen geniet u van een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. U beschikt over budgetten om uw leefruimte te personaliseren, om uw woon- en leefwensen in te vullen. Zo kies je zelf je keuken, badkamer en vloeren.
De appartementen voldoen aan de BEN-30 normen (bijna energie neutraal) door de aanwezigheid van zonnepanelen, vloerverwarming en de ventilatie. BEN-30 betekent ook dat de koper gedurende de eerste 5 jaar, slechts de heft van de onroerende voorheffing dient te betalen!
Er wordt gezorgd voor een maximum aan natuurlijk daglicht door gebruik te maken van grote raampartijen zonder in te boeten op privacy. De terrassen en tuinen zijn zuidelijk gericht.
Er is een lift in het gebouw. Elk appartement heeft een garage en er is een gezamenlijke fietsenstalling.
Alle appartement zijn voorzien van 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, keuken, ruime living en terras. Enkel appartement 0.2 heeft één slaapkamer.

Deze 7 nieuwe BEN-30 appartementen zijn een prima investering. Het beleggen van geld kan op vele manieren. Simpelweg sparen zet in deze tijden van lage rentes echter weinig zoden aan de dijk en beleggen op de beurs brengt risico met zich mee. Wanneer u op zoek bent naar een goede, interessante en betrouwbare manier om uw geld te beleggen, zult u inmiddels ongetwijfeld gehoord hebben van het investeren in vastgoed. En met reden!
Contacteer Sublimmo voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak ter plaatse of op kantoor : 014 84 83 69 of info-meerhout@sublimmo.be

Indeling

Gelijkvloers

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 0.1 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 20 m² 91,60 m² 106 m² -
verkocht 0.2 Gelijkvloers app. info op kantoor 1 18 m² 63 m² 74 m² -
verkocht 0.3 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 20 m² 87 m² 100 m² -

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 1.1 Appartement info op kantoor 2 14 m² 99 m² 116 m² -
verkocht 1.2 Appartement info op kantoor 2 17 m² 84 m² 98 m² -

Verdieping 2

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 2.1 Appartement info op kantoor 2 10 m² 89 m² 104 m² -
verkocht 2.2 Appartement info op kantoor 2 10 m² 72 m² 87 m² 4985.Plannen_keuken_Heppen__app_22.pdf